EXPOSICIÓ COL·LECTIVA

 Cafè per tothom a Untitled BCN
Centelles. L’Olga Molina ha enviat un email amb el cartell de l’exposició col·lectiva que inaugura el proper dissabte. L’Olga és una artista polifacética, que fa pintura, gravat, fotografia. La tinc per una pintora de temes de rerefons literaris, molt suggerents i delicats. A Centelles podem veure obra seva a l’exposició col·lectiva de”Les Danses de la mort” i també es pot consultar el blog http://olgamolinapintura.blogspot.com . L’Olga informa que portarà una sèrie de gravats, que a través de les imatges que ens ha enviat no puc deduir de quina tècnica es tracten –potser calcografies o litografies-, però que prometen: textures matèriques, superposició de formes, tons arenosos, varis colors.
L’exposició que ens anuncia és col·lectiva. Es farà a una sala que està a Gràcia, Untitled BCN,0 al carrer Topazi, 14, als locals d’un antic taller de tapisseria. Pel què explica la web de Untitled –www.untitledbcn.com- es tracta d’un espai dedicat a la creació i l’exposició. Entre les seves activitats hi ha uns tallers per grups de tres persones –que també pot ser per escoles-, que organitzen per persones que volen pintar o dibuixar la ciutat de Barcelona. Pagues uns diners, t’allotgen en un apartament, et posen un tutor coneixedor de la ciutat i et fan un curset didàctic. Les jornades comencen amb un cafè i et fan conèixer les acollidores cafeteries i bars del barri de Gràcia.
Però als locals de Untitled també tenen un bar, que segurament servirà bastant cafè el proper dissabte 4 de febrer, a les 8. De fet substituiran el cava pel cafè, perquè la mostra col·lectiva es titula precisament “Café para dos”. Tot i que hi participen un, dos, tres… deu artistes.  Però és un títol per suggerir que es comparteix. Jessica Casey, una de les responsables de la sala, informa que els artistes que exposaran fan pintura, fotografia, vídeoart. Sembla ser que hi ha un nexe comú que apunta bastant als sentits, com els que desperta el cafè amb la seva olor i gust.
També preparen un “happening”: el pròxim dia 10 alguns artistes cafeters faran un mural col·lectiu, mentre s’interpreta música. Els artistes que participen a aquesta mostra són Ellen Shade, Borja R. Escabias, Clara Vaquero, Costa, Francisco Javier Infantes, Gustavo Arens, Victor Llisterri, Vito , Fiegue i la nostra Olga Molina. La mostra finalitza el 15 de febrer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: