EXPOSICIONS COL·LECTIVES

Capella plena d’art i de gent


A.M.
Aspecte de la inauguració d’ahir a la Capella

Centelles. Aquest cap de setmana hi ha dues exposicions en marxa on hi tinc obra present. A la Capella de Jesús de Centelles es pot veure un petit relleu de fang dedicat a l’aplec de Puigsagordi. El relleu participa de la mostra de final de curs dels alumnes de ceràmica, dibuix i pintura de l’Escola d’Adults. Totes les obres de la mostra estan dedicades a la nit. El relleu que vaig fer era el primer d’una sèrie que vaig fer immediatament després de fer una sèrie de petits segells, també de fang, que vaig fer al principi del curs, per investigar la sèrie els segells cilíndrics. El relleu de l’aplec era una mica més gran i permetia fixar-se major en l’expressió de les cares i la forma dels elements orogràfics. 

El petit relleu està colorejat amb esmalt a la part del cel, de color blau fosc. Estava previst que quedés més fosc aquest to, però pels designis del forn va quedar una mica més clar. De manera que la nit, ara és més una matinada. Però ja va bé: les persones assentades al voltant del foc, s’han passat tota la nit cantant, mans a la guitarra!
A la mostra hi ha molts altres treballs d’amics de curs i dels companys de pintura. M’agradaria destacar el gat de l’Olive, el fanal de la Marina, el somniador de l’Anna. Dels pintors m’agradaria destacar que tots han fet un esforç, una passa endavant qualitativa. Però dintre d’aquests, crec que val la pena destacar, el nocturn de

MIAU 2011-2012
Ja està publicat i en distribució 
el catàleg de la Mostra Internacional 
d’Art Urbà de Caldes (MIAU). 
Recull les edicions del 
2011 i el 2012. 
Recorda les performances 
i activitats que s’hi van fer, 
amb informació del discurs 
de cada protosta, 
el perfil dels artistes i imatges. 

la Romi –sortida de la lluna-, la plaça major expressionista del Pere o la figura del Toni. En aquest darrer cas, el quadre s’acosta a un anterior fet per en Casals, però no deixa de ser un exercici interessant de l’alumna. 
Segueix llegint a Badaluc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: