COL·LECTIVA ALEIX ART 2013

Demà encarregaré les pastes

Aleix Art
Cartell de l’exposició, dissenyat per Pisca
Centelles. Aquesta setmana no he actualitzat la portada. La veritat: no tenia massa material i me n’he començat a reservar per l’agost, ja que podré anar a veure exposicions i fer-ne la crònica tal i com hauria de ser sempre: l’exposició doble de Tàpies està pendent. També un bon article sobre els retrats de Picasso. Voldria poder fer també una escapada a l’Empordà. El José Luís Pascual, artista que va estar una temporada a Centelles, ha obert una exposició al seu taller de Camallera. També vull preparar nous articles sota el títol genèric “Treballs d’Estiu”, com vaig fer l’any passat. Falten dues setmanes per començar les vacances i aquesta etapa diferent del blog.
Ara el tema més important en el que està implicat aquest blog és l’exposició Col·lectiva Aleix Art 2013. Es tracta de la primera exposició organitzada prenent com a base els artistes citats, durant una temporada a la portada i a les seccions. Vaig tancar la selecció a l’agost passat.
A l’exposició que s’inaugura el dissabte, 27 de juliol, a les 7 de la tarda, podreu veure l’obra de 23 artistes. Cada un participa amb una obra de tema lliure. I els que han volgut, gairebé la majoria, també n’han fet una amb el tema “Viure sol, viure en parella”. El tema de l’exposició inspira el subtítol de la mostra, que figura també al cartell: “Habitació doble o individual?”
Duendes artístics
Participen a la mostra els artistes: Roman Arañó, Marina Berdalet, els Bonobos, la Laura Ramos, l’Eva Pujol, la Núria Guinovart, en Jaume Roure, en David Casals, la Imma Parés, la Fina Tuneu, l’Antoni P. Vidal, la Zenda, l’Eduard Duran, en Swasky, en Leri, en David Viñolas, l’Olga Molina, l’Anna Taratiel, l’Eulàlia Llopart, en Jaume Moroldo, la Marta Postico, en Jordi Sarrate i un servidor. Es tracta d’una exposició de perfil multidisciplinar tal i com preten ser l’oferta d’articles i temes del blog. Això permetrà que els artistes músics com els Bonobos o el David Viñolas, un dia ens ofereixin una mostra del seu so. I que la Zenda ens balli dos coreografies de les seves danses orientals.
Actualment ja tinc guardades la majoria d’obres, a punt per penjar-les la setmana vinent. Es presenten propostes interessants i fidels a l’esperit de cada artista. L’exposició compte amb un catàleg.
L’exposició ha estat possible gràcies la bona predisposició dels artistes i també gràcies al suport de l’Ajuntament de Centelles i de set sponsors que han permés sumar esforços: Biés Osona, Pilar Puig, Pisca disseny gràfic, Dorseran, La Sagrera, La Drogueria i Terrytowel. En el cartell que us adjunto hi trobereu els horaris, les dates de la inauguració i el programa d’activitats que us hem preparat. Ara falta que arribin les últimes peces, muntar, passar l’escombre, plantar els cartells, preparar la vestimenta ideal… i inaugurar. El dia 27 ja se que per beure el plat fort serà la cervesa Terra, feta per uns centellencs experimentats que també en serviran el dia dels concerts. El tema teca, estic encara pensant si faig dolç o salat.

3 respostes a “COL·LECTIVA ALEIX ART 2013

  1. D'entrada sembla interessant, a me´s veig que i participen molts artistes centelencs, serà bonic veure que es mou en l'àmbit artístic del nostre poble

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: