Últims tres dies de Col·lectiva

baixa

Centelles. Aquest cap de setmana és el darrer per veure l’exposició Col·lectiva Aleix  Art 2016, que fem al Centre  d’art el Marçó vell. Setze artistes reunits i repertits entre les sales, aporten obra pròpia i peça, almenys una de les quals està dedicada al tema comú d’enguany. Ampliant l’exploració de temes ambientals iniciada l’any passat, aquest estiu proposem una reflexió entorn al Regne Animal.

Paral·lelament a l’exposició ja s’han fet les activitats paral·leles previstes. Sobretot la primera, una sessió  de  comentari de les obres, amb artistes dialogant amb els visitants per descobrir entre tots  la realitat artística darrera les obres. El dissabte passat hi havia prevista una sessió més dedicada a abordar el problema dels animals respecta la seva relació amb nosaltres, com a responsables o espècia amb la que compartim espai. No obstant la suma d’estiu, l’hora i una publicitat no sempre ben assolida, van minar la participació i hem decidit aparcar aquesta tertúlia per a uns  dies més enllà. Al setembre segurament serà més fàcil convidar persones interessades i encuriosides amb el tracta i el respecte  amb els animals.

L’exposició al Marçó permet una visió millor de les obres de l’exposició, però la seva ubicació és un motiu que dificulta que la gent s’hi apropi. La capella de Jesús, el Palau dels Comtes o el patrimoni més cèntric tenen una visibilitat més garantida. L’horari del Centre d’art, situat al número 2 del carrer Galejadors és els dissabtes  de 7 a 9 i els diumenges i festius, igual, però  pel matí,  també de 12 a 2.

PDF CATÀLEG

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: