CONTACTE

Contacte 

El blog Badaluc neix com a fusió del primer blog Aleix Art i de Crònica de Centelles. Reuneix tots els seus posts i seccions i creix amb nous. El primer blog d’Aleix Art va començar a publicar posts, el març del 2011. Al cap d’uns anys, per informar a centellencs que havien marxat fora, de temes més locals vaig crear “Crònica de Centelles”. Badaluc continua amb ambdues missions d’explicar i reportar de la vida artística local i glocal.

El desembre de 2022, ens acostem als 800 articles, a part dels textos que no comptabilitzem, dintre les diverses seccions que funcionen dintre Badaluc, com Crònica de Centelles, Tint Social, Salonet, Taller, Crònica de Dibuix Urbà, Sírius, etc. També hi ha un apartat amb enllaços a entrevistes i reportatges d’audio i vídeo. Des del 2020, Badaluc intenta combatre l’apatia i subratllar l’activitat incansable d’artistes i agents culturals, museus, galeries, etc. Contra la pandèmia i altres mals del nostre temps.

El blog és el paraigües per prendre el pols i analitzar l’activitat artística d’altres i també de la pròpia. Entre el 2012 i el 2016, artistes citats en el blog han participat en quatre successives exposicions Col·lectives, celebrades a Centelles.

També he impulsat altres activitats com: trobades d’sketchcrawl, tallers i altres exposicions i activitats. El 2023, celebrarem el 9è Sketchcrawl Embruixat, dintre el Cau de Bruixes de Centelles (4 i 5 de febrer de 2023).

Abans d’escriure i publicar a Badaluc, havia col·laborat en premsa (2001-2008) i actualment he recuperat les col·laboracions en una revista local (El Portal, de Centelles). Un mitjà local; un portal digital: crec que són boneres d’intentar entendre, aprendre i acostar la realitat artística als més propers.  I a qualsevol que des del seu racó, tingui curiositat.

Gaudir, investigar, treballar i divulgar (l’ordre és per poder-se pronunciar – G.I.T.D.) és el lema que inspira la meva mirada. Sempre amb rigor, exigència, sinceritat i diàleg constant amb col·legues i amics.

Aleix Mataró Garriga

Crític i Llicenciat en Història de l’Art

ctlls@yahoo.com

A %d bloguers els agrada això: