EXPOSICIÓ A LA GARRIGA

GRAVATS D’EXPLORACIÓ
Grancha, Matamoros i Tuneu exposen a la Mila

Centelles. Gravar és, en el sentit més simple, fer incisions sobre una planxa que desprès s’entinta i s’estampa sobre un paper. Molts dels secrets que s’amaguen darrera aquest llenguatge artístic els coneix molt bé Fina Tuneu que des del seu taller de Tona o en classes a La Garriga o Vic, es dedica a ensenyar.
Dos casos d’això són Conxita Grancha i Conxita Matamoros que afronten el gravat amb la il·lusió d’aprendre i provar cada una de les diferents tècniques: aiguafort, vernís tou, col·lagraf, etc.
Una mostra dels treballs realitzats en l’últim any, que és el primer en aquest terreny artístic, es pot veure a la granja-cafeteria la Mila de La Garriga. Per exemple, Grancha és l’autora d’un aiguafort al sucre on representa una papallona o d’una fulla realitzada amb vernís tou. Matamoros, en el seu cas, realitza una voluta vegetal amb aiguafort i prova també el col·lagraf amb resultats molt matèrics. Tuneu presenta dos col·lagraf de tons blavosos.
La granja de la Mila no disposa d’un gran espai expositiu, Més aviat aprofita les poques parets sobrants. Però, amb un aire molt casolà, la desena de gravats de les tres artistes de l’exposició arrodoneixen aquest espai acollidor.
Dades de l’exposició:

Exposició de gravats. Conxita Grancha, Conxita Matamoros, Fina Tuneu

Granja cafeteria La Mila
Polígon Ca n’illa
La Garriga
Fins el 29 d’abril de 2011

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: