EXPOSICIÓ

Boltanski aterra a Palma

Centelles. L’artista francès Christian Boltanski (1944) ha presentat avui l’exposició Signatures, a Es Baluard, el Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma de Mallorca. La mostra es tracta d’una instal·lació d’una vintena de neons que reprodueixen les signatures que els picapedrers van fer a les pedres de l’Aljub i al baluard de Sant Pere, sales que formen part de l’espai del museu mallorquí. Aquestes marques servien per identificar-se i justificar el seu salari. Amb aquestes  signatures” Boltanski recorda aquells constructors i enllaça amb el seu tema de memòria. L’artista treballa sovint aquest tema i el dels seus origens cristiano-jueus. En aquest sentit, a vegades fa incursions al tema de l’Holocaust i a la mort. Les peces de l’exposició han estat fetes expressament. L’exposició s’inaugurarà el dijous 30 de juny i es podrà veure fins el 25 de setembre. La imatge, cedida per Es Baluard, mostra Boltanski entremig de les seves obres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: