EXPOSICIÓ

Riera i Aragó, a banda i banda dels Pirineus
Centelles. Fa uns anys vam descobrir el Riera i Aragó gravador, amb uns aiguaforts dels que dèiem que semblaven que fets per ell fossin “jocs de nens”. Hem vist alguna exposició dispersa d’obra pictòrica i escultòrica. Ara arriba el torn de recopilar: dues exposicions revisen la seva obra, tant pictòrica, com escultòrica, com gràfica. Per una banda hi ha l’exposició Le rêve du navigateur, al Museu d’Art Modern de Ceret i al Museu d’Art Modern de Cotlliure (Catalunya Nord). I per l’altra una altra mostra a la galeria Michael Dunev Art Projects, a Torroella de Montgrí (Empordà). En aquest cas inaugura el proper 16 de juliol i es podrà veure fins el 13 d’agost. Les dues exposicions revisen l’obra de les últiems dècades. Josep Maria Riera i Aragó (Barcelona, 1954) fa formes que evoquen màquines com avions o submarins, estilitzats i oxidats.
El Museu d’Art Modern de Ceret és una entitat que disposa d’una col·lecció pròpia d’art d’artistes vinculats amb la vila. Cada estiu solen fer una exposició destacada. La que  comentem es podrà veure fins el novembre. El museu de Ceret està al Bulevard Maréchal Joffre, 8. El museu de Cotlliure a la Villa Pams, a la carretera de Port Vendres. La galeria Michael Dunev està al carrer Major, 28 de Torroella. La imatge que il·lustra aquest text, que correspon a una escultura de Riera i Aragó, ha estat cedida per aquesta galeria.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: