EXPOSICIÓ

Sketchcrawl a Vic

Centelles. L’Albergueria de Vic acull a la seva sala romànica una selecció de dibuixos del col·lectiu Sketchcrawl Vic. Abans en dèiem anar a dibuixar a l’aire lliure. Però la idea és la mateixa: un grup de gent es reuneix per anar a passejar i dibuixa detalls i aspectes d’una ciutat, d’un bosc. El col·lectiu de Vic, que són els que participen a la mostra,  el formen: Aina Roca, Albert Ylla, Cristina Masramon, Elisenda Mallol, Ferran Blancafort, Joan Vall, Jordi Crusats, Josep Franch, Josep Lázaro, Laura Betriu, Roser Matamala i Toni Garcia. Apunts amb la idea de ser ràpids i descriptius. Els dibuixos de l’Albergueria estan dedicats a obres del Museu Episcopal  i a l’entorn de la catedral: campanar, claustre, etc. Entre els participants hi trobem Josep Lázaro (Leri), de qui ja hem parlat en aquest blog. Hem sentit que hi han hagut intents d’organitzar sessions de Sketchcrawl a Centelles, però que no han prosperat. De fet ens n’hem assabentat per terceres vies i no pas per una publicitat o crida entre artistes centellencs. L’exposició de Vic es podrà veure fins l’11 de setembre. La imatge, pròpia, mostra un aspecte de la instal·lació dels dibuixos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: