ACTIVITATS ARTÍSTIQUES

Alart 2011, Nit d’art a Alaró

Centelles. Ens traslladem a Mallorca, a la vila d’Alaró, per parlar d’un festival de les arts que té el seu nucli fort el divendres 5 d’agost, entre dos quarts de 10 i més enllà de les 12. Exposicions, videoprojeccions, dansa i sessions de dj formen part del programa en el que participen entitats artístiques del poble, però també bars, cafès i la paret de l’església que cedeixen les seves pantalles i parets per projectar-hi alguns dels vídeos. És la cinquena edició de l’Alart que organitza Addaya-Centre d’art Contemporani, el Casal Son Tugores i l’ajuntament local i compte amb nombrosos col·laboradors del poble mallorquí. Les exposicions s’inauguren el dia 5 a la nit, però es podran veure en horari de vespre i nit fins el 16 del present mes.
Art total
El certamen reuneix artistes illencs i forans. El francès Xavier de Kepper presentarà el projecte “Se vende”. Margalida Mayol presentarà la temporada de la tardor del seu taller. A l’Addaya Centre d’art hi exposaran les fotografies de la sèrie “Dessets” de Chico Guitiérrez. Entre els artistes participants destaca la presència de Andrea Sunder-Plassmann, berlinesa. Entre els mallorquins trobem Bartomeu Sastre, Arantxa Boyero, Joan Àvila, creadors que presentaran obra nova. Alart posa èmfasis en la obra de videocreació, però també trobem obres de pintura i escultura, fotografia i poesia. Concretament a la porxada de l’ajuntament hi exposaran obra d’aquestes disciplines, artistes com Lola Gómez, Diego Delgado, Eduardo Suárez del Real o els artistes del col·lectiu Taller d’art Henry-Wagner and Henry-Picó. Al hall de l’ajuntament també hi haurà lloc pels llibres d’artistes i gravats amb obra de Sandra Lehnis i Biel Mesquida. Així mateix trobem espais on es faran intervencions murals, com al primer pis de la Portectora Cafè, al carrer Alexandre Rosselló. En conjunt un bona excusa per apropar-se a Alaró. La imatge, cedida pels organitzadors d’Alart, pertany a l’obra de l’Andrea  Sunder-Plassmann.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: