BREVIARI

Música 7, Teatre 5


Aleix Art
Centelles. Què en penseu del cas de la pianista de Puigcerdà? Esteu d’acord amb la sentència que l’obliga a deixar de tocar el piano durant un temps i a pagar una bona suma de diners?. Creieu que s’ha d’arribar a aquest extrem? Quina lliçó de convivència volen que aprenguem? S’ha de tenir en compte tothom i moltes circumstàncies. No se si el pensament meu seria molt diferent al de la veïna, si és que es passava 8 hores sentin el piano. Però no hi havia altres maneres? Perquè tot s’acaba amb diners? I la feina de la pianista, com l’ha de fer i com ha d’assajar?
Aquest cap de setmana destaquen dos actes, que a més coincideixen en dia i hora: al Casal Francesc Macià, concert de Santa Cecília, a càrrec de l’orquesta infantil i juvenil de l’Escola de Música. Un tros més avall, al Centro, l’obra de teatre “El temps i els Conway”, de J.B. Priestley, a càrrec de la companyia Els Tai-a-treros de l’Esquirol. El cartell és xulo, però no n’abunden gaire pel poble. El concert, 7 Euros. El teatre, 5.
Aquests dies també estàvem planejant fer una escapada a Burgos. Dos o tres dies. Anàvem bé amb el tema de l’hotel. Però el tren ha doblat el preu des de que ho vam mirar inicialment. Perquè és tant car, moure’s per la Península, amb tren? Renfe no podria mantenir els preus fixes?

El diumenge s’acaba l’exposició de la Nova Cançó al Marçó vell. Ha durat 4 caps de setmana. El que ve després, és un misteri…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: