BREVERIA

Secrets

Centelles. Dimecres passat vaig anar al Casal Francesc Macià a recollir un material i per casualitat vaig trobar membres d’un partit polític local, penjant un cartell que anunciava una xerrada a la Sala de Vidra, pel cap de quinze minuts. No havia vist a enlloc més del poble aquell cartell. Anunciava una xerrada sobre la seguretat en el context d’una Catalunya independent. No m’hi vaig pas poder quedar, però he comprovat que el ponent va ser, ni més ni menys, que Manel Prat, Director dels Mossos d’Esquadre. Després membres d’aquest partit em van dir que es tractava d’un acte del seu grup.
Però com és que una persona tant destacada de les estructures del nostre país, ve al nostre poble i no se n’entera ningú més que ells? ¿Els temes dels que parla, no són de l’interés de tots aquells que volen saber com podria ser una Catalunya independent i tenen ganes de debatre i participar en aquesta construcció? Que tenen por de que ens el mengem? Com serà la policia; com ens defensarem de l’exterior? Perquè havia de quedar en un acte de partit? Així perquè eren els cartells?
Avui a la Ràdio també deien que els alts empresaris catalans, s’havien reunit amb el líder del PSOE, per parlar de desencallar la situació. Però no tant per acabar el procés, com per recuperar des d’un punt de vista conservador, l’harmonia amb l’Estat i el govern català. Encara ens trobarem que tot el procés acabarà sense que el poble hagi dit ni ase ni bèstia, tot cuinat entre bambolines, i després de que ens hagin marejat anant i tornant. La feina mal feta…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: