BREVERIA

Estiuet embruixat

Aleix Art
 Centelles/ Redacció. Ha fet un dia molt maco i de clima càlid. A veure si així s’aguanta demà. Seria tot un valor afegit pels participants i assistents al Cau de Bruixes. Avui a la tarda, abans de la posta de sol ja hi havia una vintena d’autocaravanes a l’esplenada del costat de la Piscina Coberta. Diuen que n’han d’arribar 150. I s’esperen uns 10.000 visitants, en general. Ahir a  la tarda -dijous-, ja hi havia una parella de fora que “volia veure coses”. Esperem que sigui una bona festa per tothom i tots en gaudim el màxim i n’hi traiem bon suc. Seria una llàstima que les botigues no aprofitessin per mostrar-se. Espero que tothom –veïns i visitants-, en rebin una bona sensació. En quan al Sketchcrawl Embruixat que organitzo, s’espera la participació d’una desena de dibuixants. Pot fallar algú, venir algú sorpresa. En qualsevol cas sembla que serem més que Quatre gats. Ara em vaig a dutxar i a les 10, toca Sopar de Bruixes al Peque. I demà a l’1, Flashmod de les bruixes de Centelles a la Plaça Major. A veure qui ve al Mercat Màgic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: