PREMIS REPARTITS AL CARNESTOLTES

Carnestoltes quinze voltes…

Kibo
Centelles. Divendres, a dos quarts d’11 de la nit, al Centre Parroquial el grup Kibo presenta  nou disc, amb el títol de “Persones”. Veus de Kathy Sey i Alfred Tapscott –líder del grup-, que també toca el piano i la guitarra. Marçal Ayats, Marc Sahún i Jaume Yelo s’ocupen del violoncel, el baix i la bateria, respectivament, a part de donar soport vocal. Preu de l’entrada 5€. Temperatura estimada del divendres: 11º. Però segur que serà fàcil escalfar el Centro.
Ahir era diumenge. Dia de ressaca pels carnestoleros. La veritat és que la “rua” del dissabte, va ser molt maca. Hi havia propostes molt xules i treballades. El jurat em semblar que va ser bastant just i al menys va repartir premis als que em van agradar:


El material gràfic d’aquest blog relatiu al Carnestoltes sortirà en forma de vídeo-reportatge. Problemes sorpresa en l’ordenador que fins ara feia servir per editar el blog han ajornat aquesta tasca, almenys fins demà. Problemes a part, cal consignar que potser hi havia menys carrosses que l’any anterior, però es veu que entre tots els disfressats apuntats hi havia un miler de participants. Less is more.
Tampoc es va trobar a faltar públic, que omplia amb ganes, sobretot el Pas

Grup Baobab/ Aleix Art
Amb uns amics, ahir vam dedicar uns minuts a repassar 
i dedicar unes paraules d’atenció als llocs
on hi havia conflictes “grossos” a nivell mundial. Aquesta
és la distribució en un planisferi. Cada rodona amb una creu 
és un indret on les coses no pinten bé. Tot i així, vam acabar
amb paraules d’esperança i de futur millor.

seig i fins l’Estació. No se fins més endavant. A la plaça també hi havia gent per esperar l’arribada i la presentació final a càrrec del Il·lustríssim Rei Carnestoltes. El mateix personatge anava a la carrossa que obria la Rua i que anava de tema de circ. Quan la seva carrossa va començar la rua i va arribar al Passeig, van donar la benvinguda a tothom amb quatre números de circ, a càrrec d’equilibris, pallassos, domadors. Un cop la música més circense i la presentació més arreglada va acabar, els potents altaveus van canviar de sintonia per ritmes maquineros, que van continuar i van ser la tònica dominant de les diferents comparses i carrosses. Els que més em van agradar són els de les tribus d’Epoetaitaié. També els personatges dels Minions.

Encara falta l’enterrament de la sardina, però es pot dir que les setmanes de bogeria festera a Centelles ja s’han acabat. Tot i que ara venen les curses del Sàhara, les maratons de sang, el festival del càncer, Sant Jordi, etc. I el bon temps.

A la galeria de flickr del sketchcrawl embruixat, ja està casi completat amb els dibuixos de tots els participants. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: