QUADERN DELS MIQUELETS

Stand by

Centelles/Redacció. Problemes greus en l’ordenador d’escriptura i edició del blog obliguen a retrassar l’actualització d’aquest blog. Fins dijous no estaré capacitat per publicar una nova aportació, que a més necessita el vist i plau de la persona a qui vaig entrevistar. Entrevista i ordenador, no tenen res a veure, però s’han ajuntat en el temps i necessito una eina per escriure-ho i a l’ordenador de la feina no ho puc fer de forma regular. Per tant aquesta setmana serà una mica diferent. Però perquè aneu fent boca us poso l’enllaç al post actualitzat ahir dintre la secció Quadern dels Miquelets. Dintre aquesta pàgina ja s’expliquen una mica les raons del treball que presento. Els dibuixos del quadern els vaig fer in-situ, a Arenys de Mar, aquest diumenge.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: