PROJECTES QUE VENEN

 David Viñolas ultima el cd del trio de jazz

Centelles. Si voleu una historieta d’inquietant, no cal que burxeu per les festes de Halloween. El misteri de la setmana és saber exactament què passarà el proper 9 de novembre. Es podrà anar al Institut a votar, sense més? Recordeu a portar el dni o documentació corresponent, així com la papareta que es pot imprimir per internet. Dimarts que ve a veure què podem explicar.
Aleix Art
Dibuix propi del cementiri de Centelles
Hem passat ja el Dia de Tot Sants.  Suposo que molts de vosaltres haureu anat al cementiri. No penseu que potser s’haurà d’ampliar? No hi ha nínxols buits. Vaig fer la visita el diumenge al migdia. No hi havia pas massa gent, visitant-lo. Vaig poder anar, tranquil·lament a visitar els avis i a recordar vells amics i després, vaig trobar un banc on poder llegir una pregària que havia preparat i a fer un dibuix.
Mirant endavant, ara ve el cap de setmana del 9 de novembre. També serà el cap de setmana de la Trobada de Teatre Amateur. L’obra que es representarà els tres dies, preparada per l’ocasió  per la Companyia de la Trobada, és “Tempo, instantània de guerra i ball”, amb direcció de Jordi Arqués. Albert Prat, en un mail enviat al seu cercle d’amics, ens indica que es tracta d’un muntatge sobre un film d’Ettore Scola, estrenada el 1983. El director de l’obra teatral,  feia de mort i psiquiatre a l’obra “Pacamambo”, estrenada l’any passat, amb participació de la Montse Grau i dirigida per Montse Albas. Hi ha una exposició d’homenatge a  Anna Lizaran, a la Capella.
També corren uns cartells de color lila, pel poble que anuncien un sopar-concert jazz a La Violeta, el 15 de novembre. Actuen el Cor Cantus Firmus i les Naïades –Cor de Noies de Manlleu i amb Josep Maria Cols al piano, Joan Druguet al contrabaix i David Viñolas a la bateria. Una barreja explosiva, com esteu sospitant. El mateix acta es fa el divendres, 14 a Manlleu, també.
David Viñolas Trio

Integrants del trio de Viñolas. El bateria al mig, acompanyat
d’Albert Bartolomé a l’esquerra i Aleix Forts a la dreta. 
La presència de David Viñolas en aquesta proposta m’ha fet recordar que el nostre col·lega estava embarcat en la gravació d’un cd amb la seva pròpia formació dita David Viñolas trio. Sospitava que la cosa havia d’estar casi cuita i per això he consultat al David, com ho teniem. El disc es dirà “Cap al capvespre” i surt dintre la discogràfica Quadrant records. Viñolas, creu que el tindrà a les mans, cap el 20 de novembre. Viñolas està a la bateria, Albert Bartolomé als saxos i soprà i Aleix Forts al contrabaix.
Viñolas ja ens va estar explicant que el disc el van anar a gravar als estudis del Petit de ca L’eril a Guisona, exactament al Teatre ca L’eril. No recordo si van coincidir amb el cantautor, però sí que tenia bon record del indret, les facilitats i la tranquil·litat. Jordi Santanach col·labora en dos temes amb el clarinet baix. El centellenc Marc Paraderda (Estudis Baraka) ha mesclat els temes.  
En el mail i en un pdf que m’ha passat explica ell mateix alguna idea del treball musical que fan: “aquest és el disc de debut com a líder del músic David Viñolas que ja té una trajectòria a les espatlles havent tocat amb formacions  d’estils diversos. El disc consta de 9 talls on hi trobarem temes de composició del propi Viñolas, un del saxofonista Albert Bartolomé, una improvització col·lectiva i dues versions adaptades per el format d’aquest trio. La sonoritat de la formació parteix dels trios de jazz sense harmonia i mira d’anar més enllà jugant amb el “groove”, compassos d’amalgama o la lliure improvisació entre d’altres”.
Post-Assemblea
Aquest dissabte, a la rectoria hi haurà també una reunió amb els membres dels grups parroquials, per tirar endavant els punts plantejats en l’Assemblea pastoral del curs passat. Durant dues hores es posaran en comú els objectius i les vies d’acció per les tasques dels grups de litúrgia, formació, servei als altres i altres serveis. La reunió, amb una pregària, comença a les 5 a les dependències del Rectorat.
Cara al dissabte 15 de novembre, podem també ja apuntar, que aquell dia, a la tarda, hi haurà el curset de caligrafia japonesa, dirigit per la Meritxell Codina. Serà de 4 a 7 de la tarda, a l’aula del bar del Casal Francesc Macià. Si voleu més informació, podeu dirigir-vos al mail codina2007@gmail.com.

    

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: