Reivindicant l’Ignasi Arañó

20180902_183435Centelles. S’han acabat les visites programades als Estudis Oberts, que aquest any presentaven una novetat singular: la participació d’obra del pintor Ignasi Arañó.

Mort el 2014, la seva vídua i els fills han fet una selecció d’obres de l’extensa producció i l’han penjat a la botiga de roba del Talleret, al carrer Socós de Centelles.  Es van posar d’acord amb la botiguera i aprofitant que eren de vacances han fet aquesta exposició d’homenatge. És la primera acció d’una etapa que creix amb la voluntat de la família de divulgar l’obra d’en Ñay, que també preveu altres exposicions i penjar una ressenya sobre l’artista a internet.

Arañó es va anar centrant en paisatges i dintre aquests són molt corrents els olis dedicats a platges. La pinzellada en forma de taques són molt visibles i l’artista podia incloure en la composició  parts de la tela sense pintar.

A més d’en Ñay participaven en els Estudis Oberts en David Casals, en Jordi Sarrate i la Marta Postico.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: