Art sota la festa de les bruixes a Centelles

  • Francesc Artigau exposa al Marçó Vell i Josep Musach a la nova sala Niu del Palau

Centelles. Avui divendres, abans del sopar embruixat -a les 9 a la sala de baix de la Violeta- tindrà lloc a les 7, a la Plaça Major -darrera dels escenaris del Cau de Bruixes- la inauguració d’una nova sala d’exposicions a Centelles. Serà al costat dret de la façana del Palau dels Comtes, adquirit per l’Ajuntament, on s’obra avui el nou Niu del Palau. Serà amb obra nova de l’artista centellenc Josep Musach. No sabem què porta, però sí que ha estat preparant obra expressament. El cartell ens deixa espiar una vista urbana de Centelles.

Obra de Francesc Artigau

Des de dissabte passat el Centre d’art el Marçó vell acull una exposició de Francesc Artigau. És la segona mostra de l’artista barceloní al centre centellenc -la primera fa 14 anys-, però per aquesta ha preparat obra expressament. Concretament una bona col·lecció d’aquarel·les de gran format i coloristes que són retrats de models -la Frederique i la Diana- i alguna de les peça que fa ara carregades de figures. L’horror vacui d’elements també els trobem en la sèrie dels elaborats dibuixos amb tinta que completen l’exposició. L’artista va explicar que en els retrats de models, cada un és el resultat d’una sola sessió de treball, des de que la noia s’hi posa fins que marxa. I l’artista fa fins on té temps. Aquestes aquarel·les estan fetes a l’estudi, mentre que els dibuixos de tinta els sol fer els caps de setmana a casa seva. Són obres meravelloses.

L’art a les sales d’exposició i al carrer activitat embruixada. Aleix Art també participa del Cau de Bruixes amb un sketchcrawl. Comença a les 10 al Passeig i després dibuixarem la plaça de l’Estació recentment arreglada, el carrer Hospital cruïlla amb el de Sant Antoni i acabarem amb el retrat d’una bruixa a la plaça Major.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: