EXPOSICIÓ A L’OCCITÀ

ELS DIBUIXOS DE LA BET SERRA

A.M.
Centelles. A l’Occità (Vic) hi havia aquests dies –és possible que ja no hi sigui- una exposició de dibuixos de Bet Serra, artista de l’Esquirol. Fa poc, també de la mateixa artista, vaig veure una mostra al Centre Cívic Cotxeres Borrell de Barcelona, on per exemple destacaríem un parell de pintures sobre fusta. Però la mostra de Vic m’ha agradat molt més. Parlem d’una desena d’obres sobre paper treballades amb tinta, una espècie de cera –creant superfícies matèriques-, trossos de paper penjats, paraules que formen part de reflexions de l’autora. L’estil és similar al de les pintures vistes a Barcelona o d’altres que hem tingut l’oportunitat –com els peus de les litos del curs del dissabte 19 de març-: així com una recerca d’ubicar elements diferents a l’espai, cercant una composició que funcioni visual i estèticament. Línies i taques que en aquests dibuixos s’organitzen a l’entorn de formes arbories.
El dia que vaig visitar l’exposició sonava, en el local, la música del nou cd dels Manel que fa poc s’ha presentat. Un bon acompanyament per una visita que valia la pena.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: