EXCURSIÓ

Matinal a la zona del Clascar

 Centelles. El matí del diumenge 3 d’abril, amb l’Albert Prat i la colla que ve a les seves excursions, hem anat a caminar per la zona del Clascar i Puiggraciós. Hem anat amb cotxe fins a prop del Clascar. D’allà hem agafat un corriol i hem anat baixant, seguint un cingle. Hem arribat a una pista i hem baixat fins a Puiggraciós on hem esmorzat. D’allà hem tornat a pujar per la pista. Ens hem desviat una mica per anar a veure un antic forn de totxanes. Hem continuat i hem arribat al Clascar, que hem pogut rodejar, comprovar el precari estat de conservació i admirà algunes coses com una reixa de ferro. Desprès hem continuat per la pista amunt fins a arribar els cotxes. Durant tot el recorregut hem trobat molta gent: caminant, amb moto, amb bici inclús un tricicle. El dia era esplèndid. A quarts de dues tornàvem a ser a Centelles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: