EXPOSICIÓ

Hinojosa es reinventa

Centelles. Desprès de la Bet ha tocat el torn a l’Hinojosa a les parets de l’Occità. Tenia una mica de reticència a anar-hi, perquè sabia de la seva factura ferotge i pastosa. Però des de l’altra banda del passeig he vist uns colors que m’han cridat l’atenció i al final m’he decidit a visitar-la. Els dos quadres penjats a la paret més visible són dos temes florals, de pinzellada ampla, amb força matèria, però més calmada. Colors vius. Però el que m’ha cridat més l’atenció són dues peces de fons blanc i línia negra, que semblen dos gravats –m’han fet pensar en xilografies, concretament-, d’aire barroc, dedicades a escenes que una sembla una bacanal i l’altra una batalla entre homes i bèsties. La resta d’obres sí que són més pastoses, de temes florals i paisatges urbans. Em quedo amb les dues pintures “xilogràfiques”, potser una novetat –no conec bé la seva obra- en un artista d’espàtula carregada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: