EXPOSICIÓ

Pintura inspirada en poesia al Temple

Núria Albó és una poeta nascuda a Vic que viu a la Garriga. Una exposició d’homenatge acull pintures inspirades en les seves poesies. La mostra es pot veure encara al Temple Romà de Vic, reuneix unes deu obres que semblen ser una selecció de totes les que van participar a l’exposició inaugural a la Garriga. Presenta pintures, dibuixos, vídeos, fotografies.
Les obres reprodueixen bastant literalment el contingut dels poemes i en alguns casos no estalvien esforços per ser més precisos: per exemple en el treball fotogràfic es pengen coses a les branques dels arbres per parlar de records. I en un dibuix de grans dimensions es fan néixer arrels i plantes d’un nadó enterrat tal i com suggereix el poema en una primera lectura. Però no es pot anar més enllà? És possible anar-hi? A la mostra, amb obres de grans dimensions hi falten alguns artistes llistats com la nostra Fina Tuneu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: