PRÈVIA EXPOSICIONS

Intercanvi artístic entre Felanitx i Sant Cugat
Centelles. La Canals galeria d’art de Sant Cugat i la Galeria Miquela Nicolau de Felanitx (Mallorca) s’han unit per organitzar dues exposicions col·lectives simultànies a les respectives sales d’art. A la galeria mallorquina, que és la que inaugura primer, el proper dissabte 30, s’hi podran veure obres de Neus Colet, Jaume de Oleza, Grau Garriga i Conxa Ibáñez. Per la seva banda a la sala vallesana, que obra el dia 7 de maig, s’hi podran contemplar obres d’Amèlia Garcia, Miquel Mesquida, Miquela Nicolau i Tià Zanoguera. Pintura, ceràmica, escultura, gravat… A Felanitx l’exposició dura un mes, mentre que a Sant Cugat es podrà veure fins el 30 de juny.  L’obra que il·lustra l’article és de Conxa Ibáñez.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: