FIRA D’ART

LOOP obrirà amb més implicació cultural
La IX fira de videoart es rodeja del festival Screen from Barcelona
Centelles. El pròxim 11 de maig començarà una part de la gran cita anual de videoart que es fa a Barcelona. La Screen from Barcelona és el conglomerat d’activitats de promoció del videoart en la que participen un centenar d’entitats de Barcelona, entre museus, bars, galeries, centres cívics. Serà el 19 de maig quan començarà la fira Loop de sempre, instal·lada des de fa uns anys a l’Hotel Catalonia Ramblas, del carrer Pelai, 28.
Les dades prèvies parlen de més d’un miler de vídeos, amb la participació de sis-cents artistes de varis països. El festival Screen ha ordenat les exposicions i activitats en varis temes: activitats performatives –es barrejarà vídeo i moviment real-, cine i influències i  relacions geogràfiques.
El MACBA, el Centre d’Art Santa Mònica o la Fundació Suñol són algunes de les entitats que hi col·laboraran. Aquesta última, per exemple, ha remastaritzat un vídeo d’Antoni Miralda i Jaume Xifra del 2009, “Situació color”, i un altre d’Antoni Muntades, “Retrat de Pep Suñol”. També es realitzaran tallers i conferències. Les activitats s’allargaran fins el dia 21.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: