EXPOSICIÓ

Obres selectes de Leri a L’Occità
Centelles. Sóc a l’Occità de nou. Avui toca inauguració de l’exposició de Josep Làzaro, Leri. Dibuixos, gravats i una pintura. La visita és ràpida, si es vol: uns quatre gravats, uns sis o set dibuixos i la pintura. Els dibuixos són estudis de model. És el segon cop que Leri fa una exposició amb aquest tema. La primera va ser a la Cava de Jazz, amb dibuixos pintats de fons fosc amb aquella model. Com es deia? La d’ara es diu Amanda. Però també hi han dos pastels amb la Núria. Els altres papers són carbonets. Traç ràpid, amb gràcia. L’Amanda és una model de proporcions grosses i Leri en treu bon partit. Els pastels són obres acabades, fetes com a màxim amb mitja hora. En els gravats podríem dir que Leri especula a partir de formes geomètriques, tons i superposicions. Hi ha collagraf i calcografies.
La pintura és de fa un temps. Un any. Una obra d’aquelles que es guarda per ensenyar en les bones ocasions. És un paisatge d’una platja balear des d’una terrassa. Un tema d’estiu lluminós i colorista. Reserva de l’artista.
Durant la inauguració un amic de Leri, conegut com en Petit Raus, s’ha ocupat del vernissatge a base de sis varietats de pastissos de xocolata i poma. No han durat gaire. L’exposició es podrà veure durant varies setmanes. L’Occità és al carrer Sant Vicenç, 4 de Vic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: