CONCURSOS

Ferran Vives guanya el concurs d’escultura de la Fundició Dúctil Benito
Centelles. Hi ha molt pocs concursos d’escultura al nostre país i un d’aquests pocs es convoca a Manlleu, des de la Fundició Dúctil Benito. Aquest any han celebrat la V edició i han rebut la participació de seixanta-cinc participants, tant nacionals com del Japó, Brasil, Mèxic o Itàlia. Enguany el premi se l’ha emportat Ferran Vives (1985) alumne de l’escola d’art de Vic, amb una obra de la que el jurat en diu que “destaca per la seva bellesa i sensibilitat en el tractament dels materials, el joc de contrastos poètics entre representació arquitectònica i la del individu a través de petits personatges”. Roser Matamala i Montserrat Domínguez han rebut dos accèssits. Una exposició a l’edifici Ter de l’empresa manllauenca permet veure l’obra premiada i les seleccionades.  La imatge correspon a l’obra premiada (foto cedida per BENITOartis)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: