EXPOSICIONS

La Cárcel de Segovia obra les cel·les a 10 artistes
Centelles. Deu artistes espanyols ocupen des de dissabte les cel·les de l’antiga presó provincial de Segovia. No es tracta de presoners,sinó dels autors de les respectives intervencions que s’han fet a les habitacions de la galeria penitenciaria. Una galeria que ja no té la funció d’empresonar si no la de potenciar la creació i la divulgació artística contemporània.
La Galeria és un dels primers projectes que es posa en marxa de La Cárcel, Segovia Centro de Creación, un espai que disposarà de 5.800 metres quadrats i que actualment s’està rehabilitant. A la Cárcel si faran exposicions, es deixaran espais per crear i recursos, es mirarà d’enllaçar de la millor manera amb els públics. Alguns cops fan jornades de portes obertes i també fitxen a la gent, com si fossin antics presoners, però ara és per enviar-els-hi informació.
Plans de fuga
El projecte Galeria, és una de les primeres activitats, i acull intervencions que els artistes han fet expressament per l’ocasió i per l’espai: vídeos, instal·lacions, intervencions pictòriques. Comissariat per La Fábrica, participen Jaime de la Jara (Madrid, 1972), Xabier Iriondo (Zarautz, 1978), Noaz (Madrid, 1978), Juan Zamora (Madrid, 1982), Pablo Serret de Ena (Madrid, 1975), Raúl Bravo (Madrid, 1975). Tenim el mes veterà de tots que és Carlos Sanz (Soria, 1960); desprès la parella Lola Marazuela (Segovia, 1970) i Paco Mesa  (Granada, 1967), Pedro Luis Cembranos (Madrid, 1973) i Javier Fresneda (Segovia, 1982). En la intervenció amb la qual il·lustrem l’article (cedida per la Cárcel), Pablo Serret treballa amb un vídeo, el concepte de fuga, com a fugida física i mental i ens parla de perills i pors. Es pot visitar els caps de setmana del mes de maig. Més informació a: http://www.lacarceldesegovia.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: