EXPOSICIÓ

Art fet amb mòbils a la Fundació Godia
Centelles. Aquest proper cap de setmana serà el torn del festival Loop i de les activitats relacionades amb el videoart que es fan a Barcelona. Una de les proposta interessant la trobem a la Fundació Godia -Barcelona, c/ Diputació, 250- on aquest cop, deixen de banda les exposicions d’art de sempre per parlar de la producció artística realitzada amb telèfon mòbil.
Actualment casi tothom tè un telèfon cel·lular i sabem del seu us variat, com per exemple, als països àrabs revoltats on serveixen de càmera de notícies. Doncs els artistes també l’utilitzen per fer fotografies i vídeos. A la Fundació Godia presenten una selecció d’aquestes obres, realitzades per artistes nacionals i internacionals. Persones com Antoni Abad, Anaisa Franco, Andrés Duque, Béatrice V. Amrhein, María Cañas, Kenneth Russo, entre altres. Fotografia, vídeo i també instal·lacions. Si tot va bé, a partir de dissabte en podré parlar amb més propietat perquè la visitaré. 
Entre altres obres, es podrà veure l’estat actual del projecte “Megafone.net” de l’Antoni Abad, en els que persones amb risc d’exclusió social utilitzen el mòbil per denunciar o documentar situacions.  Es podrà veure fins el 20 de juny. La comissaria és Lorea Iglesias. La imatge, cedida per la Godia, forma part del treball d’Olga Kisseleva, de Sant Petersburg.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: