EXPOSICIONS

Mòbils, Sert i Vaquero
Centelles. A la tarda m’he dedicat a anar a veure exposicions. Primer a la Fundació Francisco Godia a veure les obres realitzades amb mòbil. I després al Centre d’art Santa Mònica i a la galeria Trama. La visita de la Godia ha sigut un bon començament de visita. Sobretot m’han agradat els vídeos del madrileny Alvaro Collar, la majoria protagonitzats per japoneses i dedicats a reflexionar sobre el destí, els somnis. Molt bonics compositivament.
En quan al Santa Mònica hi havia l’exposició de fotografies del muralista Josep Maria Sert. Fotografies de models masculins i de ninots articulats i vestits per plantejar les grans composicions amb figures i personatges que l’artista va fer per residencies i empreses. Fotografies dels anys 20 del segle passat. Interessant. Es curiosa la quantitat de maniquins i varietat de cares que pot utilitzar.
Cant pictòric
L’altra exposició del centre d’art de la Rambla esta dedicat al pintor Julio Vaquero, mostra conjunta amb la galeria Trama. La part de la Rambla compta, potser amb poques obres, però interessants i representatives de l’artista des del 2006. També hi ha dos espais amb mobles utilitzats per l’artista, presentats una mica a la seva manera barroca. Vaquero representa interiors protagonitzats per armaris, calaixeres o llits amb fils o objectes abandonats.
A la galeria Trama he pogut veure el nou espai, que ocupa la planta superior de la Sala Parés, on abans es feien les exposicions dels artistes més joves de la casa. Ara, fins a final de mes, hi ha les obres més recents de Julio Vaquero. Obres grans i moltes venudes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: