ACTIVITAT

Curset de flagbook amb Hélène Genvrin
Centelles. Avui, dissabte 21 de maig de 2011, he baixat a Barcelona per participar a un curs de creació de flagbooks impartit per l’artista Hélène Genvrin. El curs, de quatre hores de durada, tenia lloc al Limonero, un fantàstic taller d’art de Sant Andreu. Cinc alumnes hem seguit la classe, una colla internacional: un barceloní resident a Israel, una tarragonina, una noia de Sant Feliu de Codines, una anglesa de Vilanova i la professora francesa.
El curs ensenyava les claus bàsiques per fer un flagbook, un llibre d’art, caracteritzat pel llom acordeònic, on s’hi enganxen fulles volants. Primer hem fet una prova per veure per on anaven els tirs i després ho hem repetit, més bé, amb paper de qualitat, volants decorats amb estampats i tapes de cartró forrades.
Ens hem allargat mitja hora més del compte, però crec que tothom ha sortit satisfet, amb la impressió d’haver ben aprofitat el matí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: