PRÈVIA EXPOSICIÓ

Pere Noguera revisa les seves “històries d’arxiu”
Centelles. Pere Noguera és un artista de tècniques i materials diversos. A part de les seves obres amb ceràmica també ha anat elaborant un arxiu de fotografies i films. Organitzats en forma d’instal·lació, aquest material gràfic serveix per revisar la societat barcelonina dels anys 50 i 60.
Aquest material juntament amb altres peces –com unes realitzades amb electrografia (què serà això?)- formen l’exposició que es podrà veure des del proper divendres 27 de maig a la Fundació Antoni Tàpies de Barcelona (C/ Aragó, 255).
Pere Noguera (La Bisbal, 1941) va començar a preparar aquestes “històries d’arxiu” als anys 70. L’artista s’apropa al passat recent i ens parla de manipulació i construcció de la imatge fotogràfica. Noguera presenta les fotografies duplicades, amb algun tipus d’intervenció per suggerir-nos la reflexió. Ho veiem, per exemple, en la imatge que il·lustra aquest article –cedida per la Fundació Antoni Tàpies- on veiem els rostres tapats per trossos de marbre d’una taula. Pensem amb les típiques taules de marbre dels bars. L’exposició, comissariada per Pilar Parcerisas, es podrà veure fins a mitjans de setembre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: