EXPOSICIÓ

Els Indignats, en dibuix, a Sant Lluc
Centelles. Per Facebook m’arriba aquesta inauguració d’una exposició de dibuixos realitzats en els campaments dels Indignats a Barcelona i Madrid. Apunts de rabiosa actualitat, que com diu Oscar Guayabero, comissari de la mostra, tenen la immediatesa de la fotografia i arrosseguen tot el background del dibuixant. Sagar Fornies, pel campament de Plaça Catalunya i Enrique Flores, pel de la Plaza del Sol, són dos dels autors dels dibuixos. La mostra es podrà veure al Cercle Artístic Sant Lluc, fins el proper 18 de juny. Sant Lluc, la nova seu, està al carrer Mercaders, 42 de Barcelona. La imatge, cedida per l’entitat artística, és d’un apunt de Fornies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: