LLIBRES

Editen una guia d’art del Lluçanès
Centelles. Es tracta d’un treball escolar realitzat per Marta Camprubi. Una noia d’Olost que s’ha passat els últims mesos recorrent la seva àrea geogràfica per escriure la Guia d’art del Lluçanès, que ha vist la llum publicada gràcies al suport de l’ajuntament d’Olost. Un centenar de pàgines dedicades al patrimoni artístic dels diferents pobles que integren la zona: Alpens, Lluçà, Olost, Oristà, Perafita,  Santa Maria de Merlès, entre d’altres. El gruix del itinerari el formen esglésies, però també s’esmenta la forja característica d’Alpens, els ponts antics i els castells, com el de Tornamira a Olost, el del Quer a Prats o la Sacirera a Sant Feliu Sasserra. Cada apartat compte amb una descripció, suport fotogràfic, mapes i també hi ha una guia de serveis d’interès turístic de cada població. El pròleg és de Mn. Antoni Pladevall.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: