ACTIVITATS

El Ca Cèrber de Centelles
Centelles. La primera activitat de la Festa Major d’estiu de Centelles a posar-se en marxa serà la dels Estudis Oberts. Una iniciativa començada pel pintor David Casals ja fa varis anys, i a la que ara hi participen cinc creadors locals. L’últim a incorporar-se ha estat el fotògraf Pep Puvill. Hi trobem també Marta Postico, en el terreny de la ceràmica, Jordi Díez, en escultura i Eulàlia Llopart en el camp del gravat.
Els tallers d’aquests artistes es poden visitar els dies 26,27,28 i 31 d’agost, així com l’1 de setembre, diada del patró centellenc Sant Llop. L’horari és de 7 a 9 del vespre.
Aires de Grècia
Com a novetat d’aquest any també hi ha la realització d’una exposició conjunta al número 5 del carrer Jesús. Una mostra de les seves obres i d’un “cadàver exquisit” realitzat a partir de la idea d’un Ca Cèrber, el mític gos grec guardià dels Inferns. A Centelles el gos de varis caps donarà accès a un Hades de les arts. El dimecres 24, a les 8 del vespre hi haurà la inauguració dels Estudis Oberts, amb la presentació de l’exposició i d’un vídeo realitzat per Marc Puvill, documentant la jornada de procés creatiu del Ca Cèrber. Adjuntem l’enllaç al blog dels Estudis Oberts, on es pot consultar el mapa i l’adreça per saber la ubicació de cada taller. La imatge, cedida per la organització, correspon a l’obra centellenca del mític gos hel·lènic fotografiada davant dels seus creadors. http://www.estudisoberts.blogspot.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: