CURSOS D’ENQUADERNACIÓ

Hélène Genvrin anuncia nous cursos
Centelles. Ja som al setembre i amb l’inici del curs escolar arriben també els primers cursos de l’artista i mestre enquadernadora Hélène Genvrin. Els dos primers cursos que es fan el dissabte al matí seran el de cosit copte i el de les caixes. Els dissabtes 17 i 24 de setembre, respectivament, de 10.30 a 14.30. També ha anunciat l’edició d’un curs trimestral, de 30 hores de durada, destinat a aquells artistes que ja tenen alguna noció d’enquadernació i volen desenvolupar un projecte en un espai i amb l’ajuda de l’Hélène. Sessions a la tarda del divendres, a partir de l’octubre i fins el desembre. Aquests cursos es fan al Limonero, el bonic taller d’artistes ubicat a Sant Andreu. Però també hi haurà un curs a la Massana. En aquest cas es tracta d’un curs semestral dedicat a les tècniques d’enquadernació en general. El curs consta de quinze sessions de 4 hores, els dimecres a la tarda. L’Escola Massana està dintre el pati de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona, on hi ha la Biblioteca de Catalunya. Tots els cursos inicien la inscripció de forma imminent. La imatge mostra un cosit copte i pertany al web de l’Hélène.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: