TEATRE

Aquinahora supera a “la Bèstia”
Centelles. Dimecres passat a la nit hi va haver nova funció de l’obra “La Bella i la Bèstia” a càrrec del grup jove d’Aquinahora, formació teatral que s’ha afegit fa poc al panorama centellenc. Aquesta era la primera obra que la companyia estrenava en motiu d’una festa major d’estiu de la vila. Seguint la tendència dels últims anys s’ha posat en escena una obra musical. La novetat ha estat que els integrants de la representació han estat nens i nenes d’entre cinc i dotze anys. Tota la interpretació tant del text com cantada ha anat a càrrec d’aquests vailets i podem dir que l’experiment ha reeixit i ha permès fer gaudir al públic d’una bona estona. L’obra no presenta complicacions argumentals, ni tampoc gaires filigranes musicals –hi ha un leitmotiv i algunes cançons variades-, però això no ha estat excusa per baixar la guàrdia. Tampoc en els decorats, molt simples però efectius: taules de fusta pintada que s’anaven afegint segons l’ocasió. L’orquestra, en aquest cas la Jove Orquestra de Centelles es situava dalt de l’escenari, enfilada. Això deixava una estructura d’escales i rampes que donava joc al moviment dels actors. El vestuari esta ben triat i confeccionat. Potser l’única cosa que ha fallat ha estat el final en que no s’enten bé si la Bèstia es mor i ressuscita. També hi ha hagut temps buits en que no passava res. Però en general es tracta d’una muntatge ben organitzat i dirigit. El públic ho ha sabut apreciar i ha omplert cada dia el teatre, durant les quatre funcions que s’han fet. Esperem ara veure alguna representació del grup d’adults de la tropa de l’Aquinahora. No podem oblidar d’aplaudir tampoc la feina de l’orquestra centellenca que ha abordat un programa musical ambiciós, tenint en compte el seu repertori habitual. Aquest cop comptava amb interprets de vent, corda i percussió. Esperem que la tònica segueixi així.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: