EXPOSICIÓ

Urbon recapitula al Temple Romà
Centelles. Fins el 16 d’octubre es pot veure al Temple Romà de Vic l’exposició “Delirium” amb obres de Jordi Urbon. Es tracta d’uns deu fotomuntatges digitals de gran format dedicats al tema de la bogeria. El protagonista de les peces és el propi Urbon retratat i vestit com a boig que experimenta diferents situacions, des de les quals pot parlar de la societat o dels seus temors. Els fotomuntatges són molt ben fets i la presentació recorda les pintures flamenques del segle XV. Urbon havia practicat altres àrees de l’art com la pintura, però actualment s’ha concentrat en aquest tipus de treball fotogràfic, que tot i utilitzar

mitjans electrònics demanen també temps per aconseguir bons objectius. En les obres hi veiem referències al seus temors, a la religió i als dogmes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: