EXPOSICIONS

Llums i somnis pictòrics
Centelles. Ens arriba la noticia d’una fundació de l’artista Teresa Vall Palou, de Lleida. La invitació anuncia una exposició de pintura de l’artista a la seu de l’entitat, comissariada per Daniel Giralt-Miracle, crític i historiador de l’art. La mostra reuneix obra d’aquest 2011. Pintures de gran format que tenen com a denominador comú l’abstracció, llenguatge que l’artista practica des del 1995. Gestualitat, matèria, simbolisme, llum, són alguns dels components que el Giralt-Miracle apunta a l’obra de Vall Palou. Mirant les imatges que ens han enviat, efectivament observem una obra plàstica interessada pels cromatismes, els contrastos poètics, les formes suggestives, però sense definició clara. Aquesta exposició es pot veure fins el 3 de febrer als baixos del carrer Roger de Llúria, número 2 de Lleida.
“Projeccions”
Hem parlat de Giralt-Miracle. També tenim noticies de l’activitat d’un altre crític, Àlex Mitrani que des de fa uns anys coordina les exposicions del programa “Projeccions”, que es fan a la seu de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona. Aquestes exposicions seleccionen artistes joves, en formació,  vinculats a Belles Arts o les escoles Massana, Eina o Llotja. A partir de dijous 6 es podrà veure l’obra pictòrica de Cristina Ballbé (Pineda de Mar, 1984), en la que reinterpreta els seus somnis. Aquesta mostra es pot veure fins el 18 de novembre a la Via Laietana, 22 de Barcelona. És la quaranta-quatrena exposició de “Projeccions”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: