DOS LLIBRES

Vicenç Altaió, el sereno de l’art
Centelles. El passat 13 de desembre, Tàpies feia 88 anys. Per aquest motiu, el braç editorial de l’Associació Joan Ponç va presentar el llibre “Un sereno en el cementiri de l’art”, escrit per Vicenç Altaió, teòric de l’art. La relació amb Tàpies l’estableix la portada del llibre, que l’artista octogenari ha fet expressament. El llibre també s’envolta d’un disseny acorat, a càrrec d’Ariadna Serrahima. I de què parla el llibre? Altaió fa un passeig per l’art contemporani i parla de diferents aspectes de l’obra i la personalitat de prohoms com Gaudí, d’Ors, Calder, Miró, Evru, Ràfols-Casamada o Colomer. El llibre es situa a mig camí entre la literatura narrativa i el discurs filosòfic.

Passeig gràfic per Sobrarbe
Mònica Bracons ha presentat ja el seu llibre “Un fin de semana en Sobrarbe”, un volum de dibuixos d’aquella zona d’Aragó que s’ha autoeditat. Podríem dir que Bracons forma part del grup de gent que passeja pels llocs amb el quadern de dibuix i la caixeta d’aquarel·les –tal i com fem en el curs de Dibuixant la Ciutat-. Bracons ha fet aquest exercici per la zona aragonesa, dibuixant els carrers, els cases de pedra, els monuments. El llibre es pot comprar a Altair de Barcelona i a través del blog (http://monicabracons.com). Paral·lelament a la presentació del llibre s’ha pogut veure una exposició a Sobrarbe-Ainsa. La relació amb aquest poble ha derivat en dos tallers de Bracons d’aquarel·la per canalla i adults.

2 respostes a “DOS LLIBRES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: