EXPOSICIÓ COL·LECTIVA

Cinc artistes a Marges-U de Cadaqués
Centelles. Ahir algun dimoniet em va espetallar el programa Word i va ser impossible treballar en el blog. Solucionat els problemes informàtics, actualitzo avui el blog amb una exposició que es pot veure actualment a la galeria Marges-U de Cadaqués. Una mostra en la que participen quatre artistes, que formen part de la cartera de la sala: José Portilla, Gustavo Carbo Berthol, Alfredo Sánchez i Nobuko Kihira. Els quatre mostren una selecció de la seva obra més recent.
Portilla és pintor, de to matèric; Carbo Berthol mostra dues obres de gran format, també de línia matérica. Sánchez és un escultor de Salamanca afincat a Barcelona. Mostra dues peces de dos metres d’altura, realitzades amb fusta de pi. Finalment el japonés Kihira, resident també a terres catalanes, exposa escultura i relleus realitzats amb papers i pasta de paper carregats de minerals i pigments. Finalment, es pot veure obra de la pintora Carme Miquel. La galeria Marges-U, que porta deu anys en aquest negoci, està ubicada a Cadaqués, al carrer Unió, 12. Tel. 972.258.543. Carbo Berthol, és de fet qui gestiona aquest espai. Aquest artista i Alfredo Sánchez comparteixen, actualment, una altra exposició a l’Espai d’art Mas d’en Dorria, a Fortià, també a l’Empordà. La mostra de Cadaqués es pot veure fins el 26 de febrer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: