TINT SOCIAL

Rèquiem per Rémi Ochlik

Centelles. El nom de Rémi Ochlik m’era totalment desconegut però des d’ara el tindré present: es tracta d’un jove fotoperiodista francès que estava documentant fotogràficament el conflicte sirià a la ciutat d’Homs, quan va ser assassinat per l’exèrcit del govern. Parlem del 22 de febrer d’enguany. Rémi tenia 28 anys. Treballava per vàries agències i en tenia una de pròpia, PREMSA IP3, i s’havia especialitzat en conflictes i zones en crisi: amb vint anys va anar a cobrir amb la seva càmera els disturbis de Haití, arran de la caiguda del president Aristide (2004). Era la seva primera experiència.


Segueix a la secció TINT SOCIAL 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: