ACTE

Sant Lluc posa l’accent en el dibuix
Centelles. Aquest vespre, l’actor Josep Maria Flotats, acompanyat pel conseller de Cultura Ferran Mascarell, llegirà un manifest on posarà de relleu el valor del dibuix i la relació d’aquest amb el Cercle Artístic Sant Lluc. Es tracta del “Manifest Sant Lluc és dibuix”. L’entitat barcelonina vol refrescar la importancia del dibuix en la seva tasca docent i divulgadora, tant a nivell del dibuix com a eina projectadora d’altres obres d’art, com a disciplina independent. L’acte s’ha vingut preparant: des de fa varis dies, a les sales de Sant Lluc es poden trobar retalls de fotocòpies amb diferents definicions de la paraula “manifest” tant amb voga en l’ideari vanguardista i també en el present de les iniciatives sindicals o assembleàries. Amb aquest enfasis es vol redimensionar el paper del dibuix, que es pren com a “fet diferencial de Sant Lluc” o amb la voluntat que “Sant Lluc sigui reconegut com espai del dibuix”: tallers, cursos, exposicions, etc. Per rodejar aquesta iniciativa es faran tota una sèrie d’activitats, la primera però acaba el proper 20 de maig: una exposició d’apunts reunits en un mural, on hi col·laboren diferents artistes del cercle. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: