TALLERS D’ART

Tallers creatius d’art i naturalesa al CASiS

El Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat Forn de Calç –CASiS- de Calders (Barcelona) organitza dos tallers dedicats a analitzar el procés creatiu i la naturalesa. La primera proposta es celebra el proper cap de setmana -26 i 27 de maig- i està dedicat al “land art”, és a dir valorar i pendre la naturalesa directamant com a medi creatiu. El taller serà impartit per l’artista Sergio Ferrúa. El segon taller, exactament és un seminari dedicat a analitzar les construccions de pedra i la seva relació amb el paisatge. Aquest seminari es farà el cap de setmana del 9 i 10 de juny. En ambdós casos s’ha de fer una inscripció. Es pot demanar més informació al tel. 93.830.91.59 o al mail info@cacis.cat. Hi ha un blog: http://cacisforndecal.blogspot.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: