TINT SOCIAL

Catalunya en Miniatura 
finança els projectes de l’ong Dianova

                                  Foto: Catalunya en Miniatura
No sempre es pot tocar en Colon amb el dit
Centelles. Quan era petit un dels llocs on m’agradava més anar era Catalunya en Miniatura, un parc que conté, a l’aire lliure, reproduccions a escala dels monuments més representatius de tot Catalunya. El parc es troba a Torrelles de Llobregat, bastant a prop de Molins de Rei, per situar-nos. Amb els pares hi havíem anat més d’una vegada a veure-ho i a saludar en Gullivert , el gegant de cartró pedra que et rebia a l’entrada i et convidava a ser com ell en el país de Lilliput. El parc en qüestió torna a ser notícia perquè una ONG l’ha convertit en una peça clau per la seva economia…. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: