CINEMA CATALÀ

“Prova de competència” millor curt dels Premis Cinètic

                                                                                   Foto: Inforpress
   Foto de família dels participants als II Premi Cinètic                            
Centelles. Avui al matí a Barcelona s’han lliurat els Premis Cinètic, que distingeixen curts realitzats per alumnes d’escoles de secundària de tot Catalunya. És la segona edició d’aquests premis, que organitza Digital-Text amb el suport de l’Acadèmia de Cinema Català. L’acte, presentat per Roger de Gràcia, ha tingut lloc als Cinemes Girona de Barcelona.
El curtmetratge “Prova de competència” ha estat galardonat com a millor film i millor muntatge. Es tracta d’un treball realitzat pels alumnes de l’Escola Internacional Laie, d’Alella. 
“Hola Avi, sóc la teva princesa” del Institut Escola Artístic Oriol Martorell de Barcelona ha gunayat els premis a millor guió i millor música original. Els premis actorals han distingit a Aina Anton, també per “Hola Avi,…” i Àlex Bonet pel curt “Quí sóc”. Bonet prové del Institut Montserrat, de Barcelona. També hi ha hagut premi pel millor director, en aquest cas pel treball de Laura Garcia, de l’Escola Escaladei de Cerdanyola del Vallès. Els Premis Cinètic han aplegat treballs de seixanta-cinc grups d’alumnes de secundària.
El jurat dels premis estava format pel productor Xavier Atance, pel director del festival Filmets Agustí Argelich i pel crític de cinema Eduardo de Vicente. Els Cinètic estan organitzats per Digital-Text que és una empresa dedicada a la producció de llibres multimèdia per les escoles.  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: