TINT SOCIAL: VÍDEO-ENTREVISTA

Bonobos: “Les cançons surten de crisis personals i generals”
                                                                              Quadern del curs III
Dibuix del Pica-paret gegant organitzat pels Bonobos per gravar el seu
videoclip, el passat 13 de maig a Banyeres, Centelles
Centelles. Aquesta és una de les frases que diuen Jordi Ginesta i David Nuri a l’entrevista que he dedicat a aquests dos integrants del grup musical centellenc Bonobos. Una entrevista que ofereixo en format videogràfic, la primera que presento en aquest mitjà, que es va filmar el diumenge passat al matí, a la Centraleta.
L’entrevista s’ha plantejat pensant amb la secció Tint social i amb la intenció d’aprofundir en la vinculació entre art i societat, a través del diàleg i la reflexió amb els artistes de diferents disciplines. Els Bonobos són el grup revelació, el que ara coneix una primavera feliç al poble, a la comarca i als llocs on han estat sol·licitats, d’arreu de Catalunya. Em costa definir el seu estil músical, però crec que no m’equivocaré gaire si parlo de fusió. El què m’interessa però es veure si darrera els seus temes hi ha una preocupació per la societat que els envolta o només proven de fer temes bonics. Podeu veure l’entrevista clican a aquest enllaç Entrevista a dos Bonobos o anant a la secció Tint Social.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: