CONCERTS D’ESTIU

Deu anys de Bachianes a L’Estany
El 22 d’agost, l’artista Marina Berdalet i
la parella musical No Parfum
inaugurarant exposició a la Plana de l’Om
de Manresa. Es tracta de la mostra amb la 
que es premia els guanyadors del premi 
Tendències, que Regió 7 i TVM convocaven
enguany per primer cop. L’obertura de 
l’exposició -amb musica ambiental de 
No Parfum-, anirà precedida per una 
performance entre els tres artistes. 

Centelles. L’Albergueria  també ajuda en l’organització del cicle Stagnum, un programa de concerts i espectacle que setmanalment té lloc al monestir de l’Estany. El dissabte passat va ser el torn d’Ignasi Terraza, pianista de jazz reconegut internacionalment, que va oferir un concert a les fosques. Llums apagats i subtil il·luminació per la llum de la Lluna i unes lleugeres projeccions de David Cid, alma mater del cicle.

El pròxim concert serà el proper dissabte 11 d’agost. El protagonista serà Bach, músic estrella i màxim protagonista de les sessions d’Stagnum, ja que va ser per la seva música que un grup d’estanyencs van iniciar els concerts. Enguany, a més, es celebra la desena Bachiana, que és com s’anomena aquest monogràfic. Dissabte vinent, a les 10 de la nit, actuarà Albert Bové, al piano, i Masa Kamaguchi al contrabaix. Preu entrada, deu euros.
La celebració de la desena Bachiana es rematarà amb una projecció del vídeo de Glenn Gould interpretant les “Variacions Golberg”, amb la seva particular manera de tocar el piano. Un concert en vídeo, tal i com es va fer en la primera  Bachiana, que tindrà lloc el dia 25 d’agost, a les deu de la nit. Entrada gratuïta.
Per veure la resta del programa, amb les activitats que s’han fet i les que encara han de venir, podeu entrar al blog http://stagnumestany.blogspot.com.es/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: