EXTRA: VIATGE D’ESTIU

Val la pena tornar-hi

Foto: A. Mataró
Entrada del palau de Pena, a las muntanyes de Sintra

Lisboa. Avui s’acaba l’estada de cinc dies a Lisboa. Ens sembla que ens ho hem patejat tot. Ahir vam anar a Sintra i dilluns a Cascais. Ahir vam acabar la jornada amb un sopar-fi-de-viatge a un restaurant que cantaven  fados. A l’Assu, que sabia d’una fado d’una tal “Maria la portuguesa” li van dedicar i cantar. 
Avui anem a veure una important col.lecció d’art antic i modern. Després dinar, fer temps i a última hora tornada a l’aeroport per volar, de nou cap a Barna. Aviat oferiré una crònica més extensa, detallant alguns dels llocs més interessants que hem visitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: