BON DIA A CALDES

Els dibuixos bullen al MIAU

Foto: Ramon Xuriach
Dibuixants urbans a l’atac a la Plaça de la Font del Lleó de Caldes de Montbui (28.09.13)

Centelles. Tenim ja omplint-se el grup de Flickr amb els dibuixos que han fet els participants de l’sketchcrawl de dissabte, a Caldes de Montbui. La convocatòria va ser contestada per una quinzena de persones provinents d’altres poblacions i de Caldes mateix. El gruix de dibuixants van seguir el plànning mercat fins a les 6 de la tarda, quan vam veure i prendre nota de l’activitat al safareig de Canaletes. Després la majoria ja va marxar. Abans havíem dibuixat per la plaça de l’església, la de l’Àngel, la de la Font del Lleó. Al safareig de la Portalera hi vam trobar una altra activitat que aprofitava l’aigua termal per una de les accions previstes per la Mostra Internacional d’Art Urbà d’enguany. L’sketchcrawl formava part del Miau i completava la part de dibuix més urbà amb el seguiment de les accions del certamen. 

Foto: R.X.
A la plaça de l’Àngel
La celebració del MIAU va portar gent a veure el què passava i era bonica la barreja d’artistes, dibuixants i públic, movent-se pels carrers del centre i sobretot als punts d’acció. 
Els dibuixants urbans són d’una naturalesa que els hi pots espiar els dibuixos, demanar que te n’ensenyi més i preguntar per la tècnica. Entre els urban sketchers hi vam trobar veritables cracks, que fa molts anys que s’hi dediquen i fan els dibuixos com qui es posa a pelar un plàtan. L’sketchcrawl va seguir de forma bastant “rígida” l’horari previst i això va fer que alguns no acabessin els seus elaborats dibuixos. Però també va permetre que s’endinsessin més a Caldes, descobrissin racons nous i veiessin la veritable naturalesa del MIAU. Els del Crew, ens ho deixaran repetir l’any que ve?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: