BREVIARI

Repàs de “la Nova Cançó” al Marçó
Ajuntament de Centelles
Aquest cap de setmana és el del Dia dels Difunts i també el de les Castanyes. Demà a la tarda m’agradaria anar al cementiri a pregar pels difunts del meu cercle familiar i també pels més propers. Un moment que anys pretèrits, em costava de fer, però que ara tinc ganes d’enfocar des d’un punt de vista nou, més asserenat i espiritual.
A l’agenda cultural destaquen dos actes: dissabte, a les 7 del vespre, s’inaugura una mostra documental, amb forces fotografies, dedicades a laa Nova Cançó. Es tracta d’imatges que formen part de l’àlbum de Pep Puvill, fotògraf centellenc que va ser membre del grup musical “Els quatre gats”. No se si formaven part del grup de cantants en català, els Setze Jutges. Ho esbrinarem.

Diumenge, a les 6 de la tarda, haurem d’anar a la Capella de Jesús, per assistir a l’acte “Teatre i poesia de Salvador Espriu”, a càrrec d’actors i actrius de Centelles. Parlarem d’això i d’altres coses a la Crònica de Centelles propera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: